┃#DN4.0 Manifest


DN4.0 Manifest

Introduktion
DanskeNinjass 4.0 er et fællesskab, der bygger på en stærk kombination af sammenhold, respekt og et dedikeret fokus på at skabe en platform, hvor gamere kan udtrykke deres færdigheder, kreativitet og personlighed. Dette manifest fastlægger grundlaget for vores værdier, regler og fællesskabsånd, som alle medlemmer forventes at følge.


Vores Grundlæggende Værdier:

  1. Respekt:
    Respekt er fundamentet i vores fællesskab. Medlemmer skal behandle hinanden med værdighed og anerkende forskelle i baggrund, tro og spillestil. Vi respekterer hinandens personlige grænser, både i samtale og opførsel.

  2. Sammenhold:
    DanskeNinjass er mere end blot et gaming-community. Vi er en familie. Vi står sammen både i og uden for spillet, og vi støtter hinanden gennem både sejre og nederlag.

  3. Ærlighed:
    Ærlighed overfor hinanden og fællesskabet er uundværlig. Uanset om det drejer sig om konkurrencer, personlig adfærd eller daglige interaktioner, forventes det, at alle medlemmer handler med integritet.

  4. Engagement:
    Vores fællesskab blomstrer, fordi vi er engagerede i vores passion for gaming. Vi opfordrer alle medlemmer til aktiv deltagelse i fællesskabet og events, og vi sætter pris på den indsats, der lægges i at styrke vores fælles mål.


Vores Forpligtelser:

  1. Et Trygt Rum:
    Vi er forpligtet til at skabe et trygt og inkluderende miljø for alle. Toxic adfærd, chikane eller nedgørelse accepteres ikke. Enhver form for mobning eller dårlig opførsel vil blive håndteret strengt i overensstemmelse med vores regler.

  2. Transparens:
    Fællesskabet fungerer bedst, når der er åbenhed. Alle større beslutninger vil blive kommunikeret tydeligt til medlemmerne. Desuden er reglerne for konkurrencer og giveaways tilgængelige og forståelige for alle.

  3. Fællesskabets Vækst:
    Vi stræber efter at udvide og udvikle DanskeNinjass både internt og eksternt. Dette inkluderer inddragelse af nye medlemmer, opretholdelse af en god atmosfære og brug af moderne teknologi for at forbedre oplevelsen for alle.

  4. Personlig Udvikling:
    Vi støtter både fællesskabet og den enkelte. Medlemmer opfordres til at udvikle deres færdigheder og deltage i aktiviteter, der fremmer personlig vækst, både som spillere og individer.


Fællesskabets Fremtid:

Vores mål er at fortsætte med at skabe en platform, der tillader alle medlemmer at nå deres fulde potentiale, både som gamere og som mennesker. Vi vil holde fast i vores værdier og sikre, at DanskeNinjass altid forbliver et positivt og engagerende fællesskab.


Dette manifest fungerer som en guide for vores daglige handlinger, vores engagement med hinanden og vores dedikation til fællesskabet. Ved at følge disse principper sikrer vi, at DanskeNinjass 4.0 forbliver et sted, hvor alle føler sig velkomne og kan vokse sammen.